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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
1 hr
Comida tipo:
Sopas
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: amani96

Spanish Lentils and Mushrooms

Terrific vegetarian, vegan, and gluten-free dish.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a large saucepan, sauté the onion and garlic with a good glug of olive oil and a pinch of salt until softened, about 3 minutes.
  2. Add the lentils and 4 cups of water. Bring to a boil, reduce to a simmer, and cook until tender.
  3. Add the smoked paprika. Season with salt, sherry vinegar, and more smoked paprika to taste. I like there to be just an edge of vinegary sourness without it being overpowering.
  4. Meanwhile, in a very hot sauté pan, fry the mushrooms with another glug of olive oil, turning occasionally. Try to get them to brown well on most sides. Season with salt.
  5. Toss the cherry tomatoes and basil with a little olive oil, sherry vinegar, and salt.
  6. To serve, divide the lentils into bowls. Top with the mushrooms, and top that with the salad. Give the whole thing a grind of black pepper and maybe another little dusting of smoked paprika.
87 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Very suitable for the GI-diet. And delicious as well!
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03 dic. 10 por el miembro: oceanroses
The Lentils make it unsuitable for the Ancient European diet
user vote
26 may. 10 por el miembro: Runesinger
This dish was absolutely delicious!!!
user vote
21 abr. 10 por el miembro: amani96

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 490 calorías en una porción de Spanish Lentils and Mushrooms.
Desglose de Calorías: 25% grasa, 51% carbh, 24% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
2050 kj
490 kcal
Proteína
29,84g
Carbohidratos
64,2g
Fibra
14g
Azúcar
10,57g
Grasa
13,84g
Grasa Saturada
1,929g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,623g
Grasa Monoinsaturada
9,898g
Colesterol
0mg
Sodio
133mg
Potasio
558mg
24%
de IDR*
(490 cal)
24% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (51%)
 
Grasa (25%)
 
Proteína (24%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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