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Cayenne Peanut Butter Pasta with Sundried Tomato and Broccoli
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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
10 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro:
k8yk
Cayenne Peanut Butter Pasta with Sundried Tomato and Broccoli
A spicy pasta dish that can be served either hot or cold. The combined flavor of peanut, garlic and hot pepper is unusual and satisfying.
Ingredientes
2 cucharadas soy sauce
1 cucharada cayenne pepper
1 manojo broccoli
10 dientes garlic
1 taza sun-dried tomatoes
3 jalapeno peppers
8 onza chunky peanut butter
3 tbsp rice vinegar
16 oz dry rotini
Instrucciones
Mince garlic and finely chop peppers. Use more peppers to taste (I use 3 habanero peppers as well).
In a small pan, heat oil over medium heat and cook garlic and peppers for 3-5 minutes. Set aside.
In a small sauce pan, add 1/2 cup of water, rice vinegar, soy sauce and cayenne pepper to taste. Bring to boil.
Remove from heat and add peanut butter (about 1/2 jar). Stir until creamy. It will be a strange consistency as the peanut butter melts, but don't worry it will smooth out.
Stir in cooked garlic and peppers. Set aside.
Boil water for pasta in a large pot. Add pasta and broccoli, cut in spears. Cover. Drain when cooked and return to pot.
Add peanut butter sauce to pasta broccoli mix and sliced sun-dried tomatoes. Mix well.
Allow to cool for at least 10 minutes before serving. Also great served cold.
87 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
Revisiones
Loved it. Great pasta dish with a little kick.
14 ene. 11 por el miembro:
JParis
This is dangerously delicious! I did end up adding a little extra vinegar and soy sauce to the peanutbutter, it was a tad too thick for me.
21 jun. 10 por el miembro:
TheChunkyOne
Pasta and peanuts - a double whammy on the Ancient European diet
26 may. 10 por el miembro:
Runesinger
i modified the peanut sauce a bit by using vegetable broth instead of water and i added more than called for. would use less peanut butter next time. overall it was a hit! i really liked that my 2 yr old son ate the brocoli since he liked the sauce it was covered in!
12 may. 10 por el miembro:
ksprincess82
Careful with portions on this dish!
24 abr. 10 por el miembro:
k8yk
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Resumen Nutricional:
Hay 476 calorías en una porción de Cayenne Peanut Butter Pasta with Sundried Tomato and Broccoli.
Desglose de Calorías:
30% grasa
, 55% carbh, 16% prot.
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1992 kj
476 kcal
Proteína
19,55g
Carbohidratos
67,26g
Fibra
8,3g
Azúcar
9,69g
Grasa
16,25g
Grasa Saturada
2,651g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
4,876g
Grasa Monoinsaturada
7,228g
Colesterol
0mg
Sodio
1092mg
Potasio
731mg
24%
de IDR*
(476 cal)
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (54%)
Grasa (30%)
Proteína (16%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías
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