Diario de misChelle__, 15 abr. 22

Registro de peso (no entrada de diario) del 15 abril 2022
88,3 kg Disminuído hasta ahora: 5,2 kg.    Aún para ir: 24,8 kg.    Dieta seguida: Bien.

Ver Calendario de Dieta, 15 abril 2022:
1455 kcal Grasa: 43,28g | Prot: 86,96g | Carbh: 194,81g.   Desayuno: Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Vanilla Milk, Garden of Life Collagen Creamer, Sweet Potato (Without Salt, Baked In Skin, Cooked) , Bananas . Almuerzo: Rodopa Bulgarian Feta, Mission Carb Balance Sundried Tomato Basil, Sun Vista Pinto Beans, Smart Chicken Boneless Skinless Chicken Breast Fillets. Cena: Rodopa Bulgarian Feta, Bananas, Sweet Potato (Without Salt, Baked In Skin, Cooked) , Sun Vista Pinto Beans, Smart Chicken Boneless Skinless Chicken Breast Fillets, Earthbound Farm Organic Spring Mix, Little Caesars Pepperoni Pizza. Pasa Bocas / Otros: Coffee-Mate Cinnamon Vanilla Creme Liquid Coffee Creamer. más...
2190 kcal Ejercicio: Entrenamiento con Pesas (Moderado) - 15 minutos, Caminadora (Cinta) - 20 minutos, Google Fit - 23 horas y 25 minutos. más...
Perdiendo 1,4 kg a la Semana

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Comentarios 
congratulations to you on your weight loss. 
16 abr. 22 por el miembro: buenitabishop
👍👍👏 
16 abr. 22 por el miembro: Jule Go !
That's a big drop! Congrats! 
16 abr. 22 por el miembro: Brigit0
It's the first time the scale has budged on me so I'm super thankful & praying I don't gain it all back😬 I prob can't get to the gym til Monday & that makes me nervous. I'll have to go run around the block a few times to hold me over. 🙏 Thanks for all the encouragement guys! It means so much!! 💕 
16 abr. 22 por el miembro: misChelle__
nice loss. it will be good, in my opinion, if each of us develops what works for them. it takes a while to figure it out - great for you MisChelle 
16 abr. 22 por el miembro: sugarplum_

     
 

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