Día 2 AD. A parte del dolor de cabeza por falta de cafeína, todo bien.
- Desayuno: pan de fibra y sésamo con hummus y escalivada, infusión sin teína.
- Comida: salteado de garbanzos, calabacín, guisantes y tofu; fresas de postre.
- Cena: crema fría de lentejas con zumo de tomate; toppings: apio, tomate cherry y cebollino - una novedad, riquísima!! Sale del mismo libro que la crema de garbanzos y naranja, "La cocina de las legumbres".
- Entrehoras: plátano, avellanas, almendras.
---
Day 2 of DF. Apart from the headache due to lack of caffeine, everything fine.
- Breakfast: fiber and sesame bread with hummus and escalivada, herbal tea without caffeine.
- Lunch: sautéed chickpeas, zucchini, peas and tofu; strawberries for dessert.
- Dinner: cold cremed soup of lentils and tomato juice; toppings: celery, cherry tomatoes and chives - a novelty, delicious! It comes from the same book as the chickpea and orange cream, "La cocina de las legumbres".
- Between meals: banana, hazelnuts, almonds.