Diario de Anne_145, 19 feb. 16

OK. Just getting by. I don't want to go above 61kg but I am getting close to it. I was quite relaxed last week so if I could just be a little bit less naughty I could maintain. Lets see..........
60,8 kg Disminuído hasta ahora: 2,0 kg.    Aún para ir: 0 kg.    Dieta seguida: No Aplica.

Ver Calendario de Dieta, 19 febrero 2016:
1857 kcal Grasa: 58,35g | Prot: 93,43g | Carbh: 176,60g.   Desayuno: Coffee with Skim Milk, MyProtein Omega Seed Mix, Watsons Skimmed Milk, Quaker Porridge, Maximuscle Promax. Almuerzo: Crussh Tasty Cheddar Cheese Toastie. Cena: Cooked Mature Onions (from Fresh, Fat Not Added in Cooking), Snow or Sugar Snap Peas, Baby Corn, Tesco Cherry Tomatoes, Whole Wheat Spaghetti (Cooked), Morrisons Honey Roast Salmon Flakes, Tesco Courgette Spaghetti, Sainsbury's Multiseed Flatbread, Marks & Spencer Reduced Fat Houmous. Pasa Bocas / Otros: Schweppes Slimline Indian Tonic Water, Vodka, Peanut Butter, Nairn's Cheese Oatcakes. más...
2283 kcal Ejercicio: weights and stretch - 40 minutos, Tareas del Hogar - 1 hora, Caminar (Moderado) - 5/kph - 2 horas, Trabajo de Escritorio - 3 horas, Planchado - 1 hora, Durmiendo - 8 horas, Descansando - 8 horas y 20 minutos. más...
Ganando 0,1 kg a la Semana

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Comentarios 
You can do it! 
19 feb. 16 por el miembro: heidij123
I am getting there I think. It has taken over a year of fairly careful recording but now I feel as though I have an idea of exactly how much (or how little!) I can really eat to lose. I am close to working out my maintenance level too.  
20 feb. 16 por el miembro: Anne_145
I went over my ideal weight last year and I'm still trying to claw my way back there :(Keep tight reins on it Bunty.... do it for all of us! 
20 feb. 16 por el miembro: KellyM25
Will do! (cross fingers) 
20 feb. 16 por el miembro: Anne_145

     
 

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