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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: laceykw

Egg and Bacon Breakfast Muffins

A protein packed on-the-go breakfast muffin.

Ingredientes

Instrucciones

  1. In a skillet, cook chopped bacon over medium heat until cooked through. Drain grease.
  2. In a bowl, beat the eggs. Add onion, green onion, tomato, salt, pepper, garlic powder, and hot sauce (like Tapatio brand).
  3. Stir in bacon and cheese.
  4. Spoon by 1/3 cupfuls into greased muffin cups.
  5. Bake at 350° F (175° C) for 20-25 minutes or until tops are set and a knife inserted near the center comes out clean.
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Revisiones 
I agree that these are very tasty! I changed it up a bit, using mushrooms instead of the onion. Next time think I will use ripe olives! Also used the HUY FONG Sriracha Sauce(bought it special to use in the Asian Cole Slaw recipe), and only used 3 tspn. as I am not fond of overly spicey. DELISH!!!!
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07 ago. 12 por el miembro: Judi K
i love them...
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30 jul. 12 por el miembro: bchgirl89
These are very good!! It is a quick meal to go in the morning. After I made a batch, I just pop one in the microwave for 30 seconds and out the door.
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29 jul. 12 por el miembro: alaskajerry
great start of the day .. id omit onion , its just wrong :)
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22 jun. 12 por el miembro: lokkermallet
this was very good but I could enter it on my daily food diary. I don't know how this is done since all my entries are listed, so what's the secret.
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20 may. 12 por el miembro: agingwell
Taste is good. I subbed turkey bacon and would eliminate the added salt when I make this recipe again. They hold well also for a grab-and-go make ahead breakfast.
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05 feb. 12 por el miembro: aliup98
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Resumen Nutricional:

Hay 110 calorías en una porción de Egg and Bacon Breakfast Muffins.
Desglose de Calorías: 62% grasa, 6% carbh, 31% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
462 kj
110 kcal
Proteína
8,54g
Carbohidratos
1,74g
Fibra
0,3g
Azúcar
0,95g
Grasa
7,51g
Grasa Saturada
2,825g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,862g
Grasa Monoinsaturada
2,8g
Colesterol
219mg
Sodio
395mg
Potasio
122mg
6%
de IDR*
(110 cal)
6% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (7%)
 
Grasa (62%)
 
Proteína (31%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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