Rendimientos: 8 porcion(es)
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: ccoburn
Lasagna Stuffed Peppers
With no noodles this recipe is great for South Beach Phase 1.
Ingredientes
Instrucciones
- Place peppers in a large baking pan at least 9x13". Sprinkle inside of peppers with salt. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Brown the ground beef, garlic, mushrooms, salt, pepper and half the garlic powder.
- Drain fat, then stir in spaghetti sauce and adjust seasoning as needed.
- Combine the ricotta cheese, egg and 2 tablespoons of parmesan cheese in a small bowl. Season with salt, pepper and remaining garlic powder.
- Divide ricotta mixture between the pepper halves. Top ricotta mixture with meat and sauce.
- Mound the mozzarella cheese over the top of each pepper. Sprinkle with the 1/4 cup of parmesan.
- Bake at 350º F for 45 minutes or until cheese is melted and browned. The peppers will have a little crunch to them still.
186 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Easy to make. I used red peppers from the local farmer's market and cremini mushrooms. It was very good.
16 oct. 08 por el miembro: dbrthmpsn
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sounds delicious, I'll definately try this
24 feb. 08 por el miembro: tevans
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will give this a try..might help satisfy the pizza craving
30 dic. 07 por el miembro: Janelleas
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This sounds wonderful and for all those veggies out there just subsitute "ground meatless" and you have a fantastic, balanced meal!
19 oct. 07 por el miembro: elcummings
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Resumen Nutricional:
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Hay 260 calorías en una porción de Lasagna Stuffed Peppers.
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Desglose de Calorías: 34% grasa, 20% carbh, 46% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1087 kj
260 kcal
Proteína
29,75g
Carbohidratos
12,8g
Fibra
2,4g
Azúcar
5,85g
Grasa
9,92g
Grasa Saturada
5,017g
Grasa Trans
0,194g
Grasa Poliinsaturada
0,824g
Grasa Monoinsaturada
3,307g
Colesterol
86mg
Sodio
512mg
Potasio
665mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (20%)
Grasa (34%)
Proteína (46%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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