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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
25 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: cbella

Spicy Beef with Shrimp & Bok Choy

A speedy stir-fry with a rich flavor that is balanced with the clean, sweet crunch of bok choy.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Whisk rice wine, dark soy sauce and cornstarch in a small bowl until the cornstarch is dissolved
  2. Heat 2 teaspoons oil in a large non-stick skillet or wok over medium-high heat.
  3. Add beef, garlic and crushed red pepper to taste; cook, stirring, until the beef begins to brown, 1 to 2 minutes.
  4. Add shrimp and continue to cook, stirring, until the shrimp is opaque and pink, 1 to 2 minutes. Transfer the beef, shrimp and any juices to a plate.
  5. Heat the remaining 2 teaspoons oil over medium-high heat in the same pan.
  6. Add bok choy and cook, stirring, until it begins to wilt, 2 to 4 minutes.
  7. Stir in the cornstarch mixture. Return the beef-shrimp mixture to the pan and cook, stirring, until heated through and the sauce has thickened slightly, about 1 minute.
128 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I used brocolli instead of bok choy. only used half of the oil. Delicious
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08 nov. 13 por el miembro: MrsHotrod
Fun to make even better to eat .
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23 ene. 12 por el miembro: Lolo34
Great for something different, and it tasted much better after sitting for a few minutes. I did have to use regular soy sauce and regular sesame oil. I added a little extra red pepper flake to make up for not having the hot chili oil. Also, I used white grape juice instead of rice wine. Those ingredient changes may have made a big difference, but it was certainly good enough that I'll make it again sometime!
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22 ene. 12 por el miembro: Dana614
looks super easy...would use lite soy sauce instead of regular to lower the sodium. Is it very spicy?
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07 feb. 11 por el miembro: neome
list of ingredients says 4 tablespoons of oil, directions say teaspoons. Are nutrition facts based on tsps or tbsps?
user vote
11 ago. 10 por el miembro: whipwoman

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 263 calorías en una porción de Spicy Beef with Shrimp & Bok Choy.
Desglose de Calorías: 36% grasa, 21% carbh, 44% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1099 kj
263 kcal
Proteína
24,7g
Carbohidratos
11,82g
Fibra
1,2g
Azúcar
4,35g
Grasa
8,94g
Grasa Saturada
2,43g
Grasa Trans
0,118g
Grasa Poliinsaturada
0,464g
Grasa Monoinsaturada
1,662g
Colesterol
78mg
Sodio
1068mg
Potasio
656mg
13%
de IDR*
(263 cal)
13% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (20%)
 
Grasa (36%)
 
Proteína (44%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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