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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: rrobinson

Teriyaki Chicken

Sensational chicken that's great on top of rice, or shredded and mixed in with a Napa cabbage salad.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Mix last 5 ingredients in a bowl to form a marinade.
  2. Place chicken pieces in marinade and refrigerate overnight.
  3. Grill or bake to preferred tenderness.
1517 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Soy sauce very salty I added more pineapple juice to balance the saltiness but it was very good
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10 oct. 11 por el miembro: yunbug13
i always wondered how to make teryaki ..thank you
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04 ago. 11 por el miembro: countess sherry
delicious and easy!! I don't know that the sodium is all that high as most of it would be from the soy sauce, but i'm more concerned with the calorie intake and this is delicious.
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27 mar. 11 por el miembro: scott9002ca
I made this(with low sodium soy) and served it over rice. It was pretty good and very filling but it was a little dry. I left some marinade in it while cooking but that didn't help. I wanted to pour some of the marinade over it after it was done but since the raw chicken soaked in it over night i figured that was a bad idea. What did I do wrong?
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16 mar. 11 por el miembro: Tkells
Teriyaki is a salty sweet sauce. It usually is made from brown sugar, garlic, ginger, soy sauce, and pepper.
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17 feb. 11 por el miembro: MrsTofu
Soy suace is quite salty. and a little goes a long way. However. the recipe says Teriyaki chicken. Is Teriyaki a different sauce or is it some sort of derrivitive of soy?
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16 ene. 11 por el miembro: Seigfried
Delicious! And for those of you complaining about the salt content, that is coming from the soy sauce in the marinade. Unless you plan on drinking the remaining marinade, you are not ingesting anywhere near that much of the sodium with the chicken.
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12 ene. 11 por el miembro: chemswede
I think this would be better, and healthier, if low sodium soy sauce was used.
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31 jul. 10 por el miembro: Jujubeanak
I found this recipe to be too salty, and overpowering. I don't think I will be trying this recipe again
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27 abr. 10 por el miembro: Charnley
This sounds delicious, but will try with low sodium soy instead. Sodium is high but like another, worth a shot.
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27 abr. 10 por el miembro: The Next Number
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Resumen Nutricional:

Hay 330 calorías en una porción de Teriyaki Chicken.
Desglose de Calorías: 9% grasa, 19% carbh, 72% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
1379 kj
330 kcal
Proteína
56,95g
Carbohidratos
15,16g
Fibra
0,6g
Azúcar
10g
Grasa
3,08g
Grasa Saturada
0,798g
Grasa Trans
0,06g
Grasa Poliinsaturada
0,714g
Grasa Monoinsaturada
0,729g
Colesterol
137mg
Sodio
1952mg
Potasio
803mg
16%
de IDR*
(330 cal)
16% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (19%)
 
Grasa (9%)
 
Proteína (72%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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