Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 10 mins
Tiempo de Cocción: 6 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Ideal for sandwiches or pizza.
Ingredientes
Instrucciones
- In a large mixing bowl, combine the egg whites and whisk lightly. Add the coconut flour, baking powder, salt and any other spices and whisk immediately to avoid clumping. Set aside.
- Coat a large frying pan with oil and on low heat, allow to heat up completely. Once hot, pour 1/4 of the mixture into the pan and cover immediately. Once bubbles start to appear on the edges, remove cover and flip and cook for 1-2 minutes. Repeat the process until you have four, large flatbreads.
- Allow to cool completely before using it as a wrap.
- Note: flatbreads can be refrigerated for up to a week. Freezing them is not recommended, unless you heat them up again in the pan. You can add herbs of choice such as basil, red pepper flakes, garlic powder and rosemary.
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Resumen Nutricional:
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Hay 84 calorías en una porción de Flatbread.
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Desglose de Calorías: 14% grasa, 27% carbh, 59% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
350 kj
84 kcal
Proteína
11,79g
Carbohidratos
5,36g
Fibra
3g
Azúcar
1,2g
Grasa
1,29g
Grasa Saturada
1g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0g
Grasa Monoinsaturada
0g
Colesterol
0mg
Sodio
1004mg
Potasio
162mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (27%)
Grasa (14%)
Proteína (59%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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