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Rendimientos:
12 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Panes y Productos Horneados
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: Chynah

Flaxmeal Bread

Low carb bread made with flaxseed meal.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
  2. In a 10x15" baking pan, line with parchment paper or oil.
  3. Mix dry ingredients well.
  4. Add wet ingredients to dry mix and combine well.
  5. Pour batter into pan and spread from center. Leave an inch or two from sides for thicker bread.
  6. Bake for 20 minutes until it springs back or its visibly brown.
  7. Cool and cut.
451 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Works very well for bread replacement.
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02 ene. 16 por el miembro: shallid
OMIGOD I am so trying this tomorrow thank you!
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04 feb. 15 por el miembro: JM-NZ-2015
Took a bit longer to bake than recipe said, left out the sweetener, but family loved it!!
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29 jun. 14 por el miembro: BaTtLeCaT oN ToP
Love this bread
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25 feb. 13 por el miembro: Hoosierloser
This recipe seems like it would work for Atkins, but I think induction phase only allows canola oil. Looking forward to trying it after I find out whether or not flaxseed oil is all right
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30 sep. 12 por el miembro: shacancan
i added garlic, and Italian herbs, but it still needed more than the tablespoon of each. very filling--i use 1 slice and cut it in half to make a small sandwich. i did, however, find that coconut oil is wayyyy better than olive oil- on a lot of levels
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20 ene. 12 por el miembro: gearhead
Was looking for a new replacement for some time now - really excellent!
user vote
08 ene. 12 por el miembro: dieDigge
Good bread replacement.. I made a grilled cheese sandwich with it. Not bad... texture reminds me of the MIM but it's a good substitute if you want something bready.
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14 may. 11 por el miembro: thejamiep
Just made a loaf yesterday and have used the bread to make a panini sandwich and french toast! It has a nutty flavor, which I enjoy. Excellent bread, would like to make a bigger loaf, so will make double next time!
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10 mar. 11 por el miembro: chinasnake

     
 

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Saludable, húmedo y delicioso.

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Resumen Nutricional:

Hay 165 calorías en una porción de Flaxmeal Bread.
Desglose de Calorías: 72% grasa, 13% carbh, 15% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
689 kj
165 kcal
Proteína
6,62g
Carbohidratos
5,9g
Fibra
5,3g
Azúcar
0,16g
Grasa
14,07g
Grasa Saturada
1,402g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
7,902g
Grasa Monoinsaturada
4,151g
Colesterol
88mg
Sodio
345mg
Potasio
28mg
8%
de IDR*
(165 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (13%)
 
Grasa (72%)
 
Proteína (15%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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