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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Sopas
Pasa Bocas
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: MoonLite

Carrot and Onion Soup

An easy to make and tasty low calorie soup.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Crumble beef stock cubes into water and mix in pan.
  2. Add diced carrots and onion.
  3. Simmer for about 20 minutes, until vegetables are tender.
  4. Serve immediately, or allow to cool before refrigerating or freezing.
226 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Easy to make and tasty. Kind of reminded me of french onion soup. I used mandolin to thinly slice onions and carrots, so was fast and easy. I think it's 2pts per serving
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29 oct. 17 por el miembro: azzylee
Really nice soup. I added cabbage and swapped the beef stock for chicken and veg stock instead.. Really delicious
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13 feb. 15 por el miembro: Angelas75
Loved this soup easy to make and found it not too salty using Oxo cubes.
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15 may. 14 por el miembro: coffeemaker 9
haven't tried this yet. This is reminder for me, (new and don't know where else to put it) Try adding can of well white beans, and liquid beef broth.
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19 feb. 14 por el miembro: Mollybee2
I enjoyed this soup. I added ginger, lime, chili and celery to give it an oriental kick.
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15 jun. 12 por el miembro: Brystar
This was a good soup, found the broth to be a little salty though. I added lots of veggies (romaine lettuce, corn, asparagus, 1/2 a potato) with some garlic and chicken, and it turned out pretty good. With all of that, 1 serving was still only 135 calories.
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21 mar. 11 por el miembro: panda332
Very good for slimming world diet, i blend the mixture and add corriander, yummy.
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29 mar. 10 por el miembro: dinocomic
i used veg stock,some garlic and herbs. delicious with a crusty bun
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20 oct. 09 por el miembro: mandydb2
Must be very low point if not no point? Would need to use veg stock to make it vegetarian but it sounds yummy.
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13 mar. 08 por el miembro: oliversgoldfish
Might add some beans for 5 factor...sounds good thoough!
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11 feb. 08 por el miembro: l00kitsJenna
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Resumen Nutricional:

Hay 43 calorías en una porción de Carrot and Onion Soup.
Desglose de Calorías: 6% grasa, 81% carbh, 13% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
178 kj
42 kcal
Proteína
1,44g
Carbohidratos
9,2g
Fibra
2,1g
Azúcar
4,47g
Grasa
0,32g
Grasa Saturada
0,102g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,094g
Grasa Monoinsaturada
0,075g
Colesterol
0mg
Sodio
911mg
Potasio
249mg
2%
de IDR*
(42 cal)
2% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (81%)
 
Grasa (6%)
 
Proteína (13%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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