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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
35 mins
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: morpheus101010

Mushroom Soup

A very light delicious mushroom soup for Fall that's plenty filling without a ton of calories.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat butter and oil in a skillet over medium-high heat.
  2. Add celery, onions, mushrooms and garlic. Sauté 3 minutes or until lightly browned.
  3. Combine vegetable mixture and broth in a large pot; add corn and bring to a boil over medium heat.
  4. Cover, reduce heat, and simmer 30 minutes.
  5. Stir remaining ingredients. Simmer, uncovered, 5 minutes.
  6. Let set overnight in the refrigerator for best taste or serve right away.
492 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Good soup. Together with him very well there is zucchini bread. I cook it myself. Low Carb Zucchini Bread Recipe - https://club.cooking/recipe/keto-zucchini-bread/
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12 jul. 19 por el miembro: WillmottKele
Not suitable for Dukan's cruise phase, but sounds very tasty.
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20 feb. 14 por el miembro: Gabija
olive oil instead of butter. I added soba noodles and a package of dried shiitakes along with the cup of mushrooms. It was amazing. Also I just used vegetables I had on hand (no corn).
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03 jul. 13 por el miembro: roseomg
This is a great soup. I only changed two items and it was only the amount. Instead of 32 oz of fat free chicken broth, I used 3 14oz cans for 42 oz. I only used 1Tablespoon chopped garlic. This soup is excellent and I would recommend it to anyone who enjoys mushrooms.
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21 mar. 13 por el miembro: pat281
Very good !! I added chicken sausage, so i could feed it to my husband too, and its a little more heartier meal. And i doubled the mushrooms, we love mushrooms !!
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27 ene. 13 por el miembro: Chelle H
Sounds good, to much sodium though.
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03 oct. 12 por el miembro: DWC_53
No corn allowed on Atkins induction phase.
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11 feb. 11 por el miembro: Halfeatencarrot
Made this soup tonight but with some changes. Left out the butter and salt. Added hot sauce and drained black beans. Cooked the celery, onion and garlic in oil, then added all the rest at once and simmered for 30 minutes. Delicious, just extremely high in sodium. The black beans moved the calories up to 122 per cup. No big deal! Very nice.
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19 nov. 10 por el miembro: The Next Number
no corn duriung the first phase but looks yummers
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30 may. 10 por el miembro: xangelsarah
This looks great for the Belly Fat Cure...I am going to give this a try after the next shopping day.
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01 feb. 10 por el miembro: Lainey25
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Resumen Nutricional:

Hay 108 calorías en una porción de Mushroom Soup.
Desglose de Calorías: 45% grasa, 37% carbh, 18% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
452 kj
108 kcal
Proteína
5,32g
Carbohidratos
10,87g
Fibra
1,7g
Azúcar
2,83g
Grasa
5,91g
Grasa Saturada
1,777g
Grasa Poliinsaturada
0,695g
Grasa Monoinsaturada
3,174g
Colesterol
4mg
Sodio
1181mg
Potasio
219mg
5%
de IDR*
(108 cal)
5% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (37%)
 
Grasa (45%)
 
Proteína (18%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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