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Rendimientos:
8 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
30 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Sopas
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: StopMunching

Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque

The rich blend of roasted peppers and tomatoes make this soup a treat.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Preheat oven to 450° F (230° C).
  2. Drain juice from whole tomatoes into crock being used to prepare soup.
  3. On large roasting pan, add tomatoes (cut in half) and red peppers (seeded and cut into rough chunks).
  4. Drizzle 3 tablespoons over tomatoes and peppers. Sprinkle minced garlic over tomatoes and peppers. Splash with balsamic and then toss gently to coat all pieces.
  5. Roast for approximately 30 minutes.
  6. Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock with juice drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted vegetables are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious vegetavles.
  7. Once flavors marry, add parmesan cheese and cream. Using immersion mixer or blender, puree the soup to creamy consistency.
  8. Dish up 1 cup servings and garnish with crumbled feta cheese and sprig of flat leaf Italian parsley.
93 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Am I missing where to add tomato/basil paste?
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23 oct. 13 por el miembro: Kpad3300
Though this soup is amazing, I realize that I left out one step in the instructions. Before #6 - Add can of crushed tomatoes and chicken broth to crock or pot w/ they juice you drained off the whole tomatoes. Cook at medium heat until roasted veggies are done. Add contents of entire roasting pan, yummy juices and sweet delicious veggies.
user vote
21 feb. 12 por el miembro: StopMunching

     
 

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Resumen Nutricional:

Hay 182 calorías en una porción de Roasted Red Pepper and Tomato Basil Bisque.
Desglose de Calorías: 46% grasa, 42% carbh, 12% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
763 kj
182 kcal
Proteína
6,04g
Carbohidratos
20,45g
Fibra
4,5g
Azúcar
5,55g
Grasa
10,12g
Grasa Saturada
3,669g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,691g
Grasa Monoinsaturada
5,2g
Colesterol
15mg
Sodio
627mg
Potasio
734mg
9%
de IDR*
(182 cal)
9% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (42%)
 
Grasa (46%)
 
Proteína (12%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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