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Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
15 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
Nice meal and looks delicious!
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08 dic. 22 por el miembro: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
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25 sep. 16 por el miembro: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
user vote
14 oct. 13 por el miembro: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
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30 ene. 12 por el miembro: Fitn50
Very nice! Loved it!
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15 ene. 12 por el miembro: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
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03 ene. 12 por el miembro: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
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03 ene. 12 por el miembro: dasboot
How much is 1 serving?
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16 dic. 11 por el miembro: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
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26 ene. 10 por el miembro: Quigley

     
 

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por el miembro: cyn_gutierrez
Ligero, rápido y delicioso.
por el miembro: Claudiacastillo89
Saludable, húmedo y delicioso.
por el miembro: Maria Rmzx
Ligero, rápido y delicioso.
por el miembro: Guillerrxx
Desayuno o merienda baja en calorías.

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Resumen Nutricional:

Hay 168 calorías en una porción de Mushroom Chicken Marsala.
Desglose de Calorías: 21% grasa, 9% carbh, 69% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
704 kj
168 kcal
Proteína
27,76g
Carbohidratos
3,72g
Fibra
0,5g
Azúcar
0,84g
Grasa
3,8g
Grasa Saturada
0,708g
Grasa Trans
0,028g
Grasa Poliinsaturada
0,621g
Grasa Monoinsaturada
1,986g
Colesterol
66mg
Sodio
492mg
Potasio
431mg
8%
de IDR*
(168 cal)
8% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (10%)
 
Grasa (21%)
 
Proteína (69%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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