Añadir a mi Libro de Cocina
Añadir a Diario de Alimentos
Rendimientos:
4 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
10 mins
Tiempo de Cocción:
20 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: photosage

Balsamic & Parmesan Roasted Cauliflower

A yummy side dish or meal.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Pre-heat oven to 450° F (220° C).
  2. Discard the base and leaves from the cauliflower, and cut the remaining cauliflower into small pieces (like you would to broccoli).
  3. Toss in a large bowl the cauliflower, oil, salt, thyme, and pepper. (Use pepper as preferred and if you like use a little lemon pepper as well.)
  4. Spread the cauliflower on a cookie sheet and place in the oven for 15 to 20 minutes so it softens and starts to turn golden brown.
  5. Take the cauliflower out and toss it with the balsamic vinegar and the parmesan cheese.
  6. Return to oven and roast for another 5 to 10 minutes so the cheese melts.
  7. Note: depending on the type of parmesan cheese, the calories can end up higher or lower.
762 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
 

Revisiones 
I love pepper on cauliflower but this was way too peppery. Also, didn't need all that parmesan cheese with the extra calories. Next time, I may forego the cheese and cut down on the pepper. Olive oil, balsamic and thyme would do nicely, and add salt & pepper when done.
user vote
17 may. 14 por el miembro: Arlington40186
Very tasty! Only used a sprinkling of fresh ground pepper, other than that followed recipe. Hubby and I ate the entire cauliflower as a side for BBQ grilled chicken thighs with a fresh mixed greens salad and avocado.
user vote
22 feb. 14 por el miembro: Lissyk
To make it nutritarian, I will substitute the parmasean cheese with nutritional yeast, but it will still be as tasty as the picture!
user vote
04 mar. 12 por el miembro: lineruds
I haven't tried this but my feeling is that it could be adjusted incrementally to serve any number o f people and still taste great! How could it go wrong? No way. No way, indeed!
user vote
29 feb. 12 por el miembro: dorseybroich
I'm working on keeping my fats down so I actually left off the balsamic and parmesan and it was still yummy.
user vote
21 nov. 11 por el miembro: Mik335
Delicious
user vote
04 sep. 11 por el miembro: Ablain
Excellent! The pepper made it spicy but we loved it.
user vote
07 may. 11 por el miembro: JBurdell
Nice and flavourful - didn't need to use all the parmesan - probably used 1/2
user vote
17 feb. 11 por el miembro: janeski
Very low-GI and tastes good, though I would add more vinegar.
user vote
15 ene. 11 por el miembro: oceanroses
Very good. I added mrs. Dash and no parmesan(to much sodium)
user vote
02 oct. 10 por el miembro: wandpo
1 a 10 de 14 Siguiente

     
 

Revisar esta receta



Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
 

Ver Más Recetas

Filtrar por Tipo de Comida

Aperitivos Platos para Acompañar

Recetas más Recientes

por el miembro: araamay
Merienda masticable, fácil y saludable.
por el miembro: JhonMR
Snack horneado rápido con 3 ingredientes.
por el miembro: roezna
Desayuno cursi con verduras.
por el miembro: cyn_gutierrez
Ligero, rápido y delicioso.

Enviar una Receta

Resumen Nutricional:

Hay 204 calorías en una porción de Balsamic & Parmesan Roasted Cauliflower.
Desglose de Calorías: 64% grasa, 13% carbh, 24% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
852 kj
204 kcal
Proteína
12,24g
Carbohidratos
6,68g
Fibra
2,2g
Azúcar
1,6g
Grasa
14,64g
Grasa Saturada
5,9g
Grasa Poliinsaturada
0,984g
Grasa Monoinsaturada
7,428g
Colesterol
20mg
Sodio
647mg
Potasio
250mg
10%
de IDR*
(204 cal)
10% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (12%)
 
Grasa (64%)
 
Proteína (24%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

Consigue la aplicación
    
© 2024 FatSecret. Todos los derechos reservados.