Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 35 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: lettygaylor
Chicken Enchilada Quinoa Bake
Mexican enchiladas turned into a quick and hearty bake.
Ingredientes
Instrucciones
- Using 1 1/4 cup of water, cook quinoa according to package directions. Rinse and drain the black beans.
- Heat oven to 350 °F (175 °C). Spray an 8" baking dish with Pam.
- Heat a skillet over medium heat. Add oil and onion, cook 5 minutes or until onion is soft.
- Reduce to low. Add quinoa, chicken, black beans, green chiles, chili powder and enchilada sauce, stir to combine. Remove from heat.
- Stir in 1/2 cup of cheese. Transfer quinoa mixture to baking dish. Top evenly with remaining cheese.
- Bake 10-15 minutes.
- Turn oven to broil. Placing baking dish about 5 inches from broiler, broil 1-2 minutes or until cheese is golden and bubbly.
- Remove from broiler and serve.
95 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
Makes 6 - 1 cup servings.
29 sep. 14 por el miembro: lettygaylor
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Resumen Nutricional:
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Hay 352 calorías en una porción de Chicken Enchilada Quinoa Bake.
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Desglose de Calorías: 41% grasa, 34% carbh, 26% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
1472 kj
352 kcal
Proteína
23,1g
Carbohidratos
30,55g
Fibra
6,4g
Azúcar
3,56g
Grasa
16,29g
Grasa Saturada
6,365g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
1,064g
Grasa Monoinsaturada
4,627g
Colesterol
53mg
Sodio
814mg
Potasio
381mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (33%)
Grasa (41%)
Proteína (26%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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