12" Thin Pizza Dough Crust
Rendimientos: 8 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 30 mins
Tiempo de Cocción: 12 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Panes y Productos Horneados
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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A 12" light dough rolled to 1/8" thickness to be baked with your favorite toppings.
Ingredientes
Instrucciones
- In a medium bowl combine half the flour, yeast, salt, oil and warm water (100 °F).
- Mix until a smooth consistency is made then slowly add the remaining flour until it thickens.
- Once dough is thick, remove from bowl to a lightly floured cutting board or similar. Knead for 2-3 minutes then place in another bowl and cover for 15 minutes.
- Once it has risen, roll out to 12" diameter 1/8" or thinner thickness and place on a stone or cookie sheet.
- Add your favorite toppings and bake.
175 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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Revisiones
How long do you bake the pizza after you put your toppings on and at what temperature? 🤗
05 ene. 22 por el miembro: Leslie James
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Very easy to prepare, love that.
12 mar. 20 por el miembro: Amthemama
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Resumen Nutricional:
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Hay 77 calorías en una porción de 12" Thin Pizza Dough Crust.
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Desglose de Calorías: 20% grasa, 71% carbh, 10% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
324 kj
77 kcal
Proteína
1,88g
Carbohidratos
13,75g
Fibra
0,6g
Azúcar
0g
Grasa
1,69g
Grasa Saturada
0,233g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,178g
Grasa Monoinsaturada
1,231g
Colesterol
0mg
Sodio
218mg
Potasio
25mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (70%)
Grasa (20%)
Proteína (10%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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