Rendimientos: 6 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 45 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Desayuno
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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Venezuelan fresh corn cake.
Ingredientes
Instrucciones
- Strip the corn ears from their husks, add to a boiling pot of water. Cook to fork tender.
- Combine all ingredients and add to blender in batches. Texture should be a lumpy pancake batter, although smoother won't hurt in cooking. Add more water if it's too dry, and more harina if it's too wet/loose.
- Pre-heat a large, flat pan or skillet on the stove. Add just enough oil to coat lightly.
- Using a 1/4 cup measuring cup, scoop out the cachapas mix onto the hot, oiled pan. Cook 5 minutes per side on medium heat. Serve on its own, with cheese, meat, or vegetables folded inside, or with a sauce on top. Great for breakfast or as a side dish.
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Resumen Nutricional:
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Hay 99 calorías en una porción de Cachapas.
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Desglose de Calorías: 19% grasa, 64% carbh, 17% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
416 kj
99 kcal
Proteína
4,45g
Carbohidratos
16,86g
Fibra
1,3g
Azúcar
3,34g
Grasa
2,2g
Grasa Saturada
0,344g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,279g
Grasa Monoinsaturada
0,644g
Colesterol
58mg
Sodio
798mg
Potasio
14mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (64%)
Grasa (19%)
Proteína (17%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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