Rendimientos: 12 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 15 mins
Tiempo de Cocción: 30 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Pasa Bocas
Almuerzo
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
|
Individually sized mini cheeseburgers.
Ingredientes
Instrucciones
- Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 12 regular size muffin cups with cooking spray.
- In a skillet, cook beef over medium-high heat for 5-7 minutes, stirring frequently, until no longer pink. Drain. Cool 5 minutes.
- Stir in Worcestershire sauce, garlic salt, and cheese.
- In a medium bowl stir milk, egg whites, and Bisquick with whisk until blended.
- Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture into each muffin cup. Top with 1/4 cup burger mixture. Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture onto burger mixture in each muffin cup.
- Bake for 30 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean, and muffins are golden brown. Cool 5 minutes
- With a thin knife loosen muffins from pan. Remove from pan and place on cooling rack. Cool for 10 more minutes. Serve.
- Note: you can swap out the ground beef for ground turkey if you wish.
83 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
|
|
|
|
|
Revisar esta receta
Debes iniciar sesión para revisar esta receta. Has clic Aquí para iniciar sesión
|
|
|
Ver Más Recetas
|
Filtrar por Tipo de Comida
Platos Principales
Pasa Bocas
Almuerzo
Recetas más Recientes
Desayuno o merienda baja en calorías.
|
Plato bajo en calorías para el almuerzo.
|
Dulce y delicioso postre horneado.
|
Delicia horneada simple con 4 ingredientes.
|
|
Enviar una Receta
Resumen Nutricional:
|
|
Hay 131 calorías en una porción de Mini Cheeseburger Pies.
|
|
Desglose de Calorías: 51% grasa, 14% carbh, 35% prot. |
|
Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
548 kj
131 kcal
Proteína
11,38g
Carbohidratos
4,44g
Fibra
0,1g
Azúcar
0,95g
Grasa
7,32g
Grasa Saturada
3,573g
Grasa Trans
0,366g
Grasa Poliinsaturada
0,221g
Grasa Monoinsaturada
2,522g
Colesterol
34mg
Sodio
247mg
Potasio
161mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (14%)
Grasa (51%)
Proteína (35%)
|
|
*Basado en un IDR de 2000 calorías
|