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Rendimientos:
5 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
5 mins
Tiempo de Cocción:
30 mins
Comida tipo:
Sopas
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: seale33

Veggie Soup

This is an easy recipe you can throw together and eat over the course of a few days. Very low calorie.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Dice the onion and bell peppers and fry them in the olive oil in a large pot. Fry them until they're soft.
  2. Then put diced tomatoes, mushrooms, corn, beans (all undrained) and the chili seasoning into the pot with the onion and peppers.
  3. Stir all ingredients until bubbling and hot, then cover and let simmer on low heat for at least 30 minutes.
  4. Serve.
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Revisiones 
how much roughly is 1 serving for 200 cal?
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22 oct. 14 por el miembro: AugustRush

     
 

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Plato bajo en calorías para el almuerzo.

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Resumen Nutricional:

Hay 200 calorías en una porción de Veggie Soup.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 64% carbh, 20% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
837 kj
200 kcal
Proteína
10,5g
Carbohidratos
32,83g
Fibra
9,9g
Azúcar
11,04g
Grasa
3,63g
Grasa Saturada
0,462g
Grasa Trans
0g
Grasa Poliinsaturada
0,385g
Grasa Monoinsaturada
2,203g
Colesterol
0mg
Sodio
991mg
Potasio
376mg
10%
de IDR*
(200 cal)
10% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (64%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (20%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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